Comment

Vanaf heden is MOOIXL een inleverpunt voor PALTHE Stomerijen

img_client_20140314153635.jpg

Vanaf heden is MOOIXL een inleverpunt voor het reinigen van kleding, duurzaam boven textiel, textiel, dekbedden, gordijnen en andere verwante goederen.

Palthe Groep B.V. is met ruim 25 franchise vestigingen en een naamsbekendheid van zo'n 90% de enige stomerij in Nederland met een landelijke dekking. Hiernaast zijn er op deze vestigingen ruim 100 depotlocaties, zoals MOOIXL, aangesloten.

Comment

Comment

De MOOIXL Toyota Aygo!

Het moest er van komen, een MOOIXL auto. Samen met Toyota dealer Gebr. Van Gent is deze auto werkelijkheid geworden. Deze Toyota Aygo is bestikkerd met het logo van MOOIXL, en heeft de kleuren van MOOIXL. Heeft u 'm al zien rijden?

Comment

Comment

MOOIXL in DOVO Presentatiegids

MOOIXL staat met een mooie (XL) advertentie in de DOVO Presentatiegids van het nieuwe voetbalseizoen. De nieuwe manager/trainer van DOVO, Hans Kraaij Jr., staat op de voorkant.

 

Comment

Comment

De verbouwing is gestart

Na de vakantieperiode is afgelopen maandag de verbouwing van de winkel gestart. 

Half september is de verbouwing klaar en kan onder andere het installeren van alarm, verlichting en winkelinventaris starten.

Comment

Comment

De oprichting

Vrijdag 18 juli was het eindelijk zover. MOOIXL wordt opgericht door Maureen en Fiona. In de vroege ochtenduren bij notaris OLENZ in Veenendaal werden de benodigde handtekeningen onder de aktes gezet.

Comment

Comment

Het idee: MOOIXL

Na een aantal jaren voor "een baas" gewerkt te hebben, lijkt het Fiona en Maureen een goed idee om hun eigen weg te gaan en hun eigen idee├źn tot uiting te brengen.

MOOIXL gaat het levenslicht zien!

Er worden tweede helft juni diverse locaties bekeken in de regio Veenendaal. Uiteindelijk valt de keuze op Ede.

Het doel: 1 oktober een aansprekende winkel te openen met een modieus aanbod voor de wat vollere vrouw.

foto 1.JPG

Comment